mia baté

mia baté

DOLGOZZ VELEM

Mindig igyekszem újdonságokkal előállni, miközben folyamatosan figyelem mire van leginkább igény, mivel kerestek meg a legtöbben és ennek megfelelően rugalmasan alakítom ki a szolgáltatásokat. Éppen ezért a lenti csomagok között szerepelnek “kapszula csomagok” is, melyek csak egy bizonyos ideig elérhetőek (határidőket mindig feltüntetem).

A célom ezzel, hogy Te mindig hasítani tudj a közösségi média platformjaidon és elkápráztasd a közösséged a vizuális tartalmaiddal.

A csomagokkal és az árakkal kapcsolatosan itt tudsz érdeklődni.

Pető Dorottya kreatív fotózás és esszencia videóforgatás

ESSZENCIA CSOMAG

Elérhető: augusztus 31-ig.

Legújabb kapszula csomagom azoknak szól, akik tarolni akarnak online. Egyre több olyan ajánlatkérést kapok, amiben a videóforgatás és portéfotózás kombója szerepel. Teljesen megértem! A kettő együtt brutál erős márkaépítő eszköz.

Éppen ezért úgy határoztam, hogy megalkotom az Esszencia Csomagot, ami CSAK MOST augusztusban lesz elérhető. A csomag tartalma egy Esszencia Videó és Portréfotózás, egy és ugyanazon napon. Amennyiben ezt a csomagot megrendeled, vagyis augusztus 31-ig egyeztetsz időpontot, most szülinapom alkalmából FÉLÁRON tiéd a portréfotózás.

Mi a feltétel? Legyen sztori! Számomra a te történeted a legfontosabb, hisz Tyrion is megmondta, “A világon semmi sem erősebb egy jó sztorinál“.

Ezért olyan kreatív projektre invitállak, ahol olyan dolgot csinálunk, ami a márkád életérzését tükrözi. A fotózás/forgatás előtt leülünk beszélgetni Rólad, a márkádról és együtt kitaláljuk a kreatív koncepciót, hogy utána már csak alkotni kelljen! Hidd el, garantált lesz a jókedv.

KREATÍV PORTRÉFOTÓZÁS

Mutasd meg az igazi arcodat a közösségednek, ügyfeleidnek és hozd lendületbe az énmárkád egy kreatív fotósorozattal, legyen szó Instagramról, Facebookról vagy a honlapra szánt képekről.

Neked szól ez a csomag, ha egy komolyabb fotósorozatra vágysz, kültéri vagy beltéri helyszínen. Olyan természetes, hiteles és profi fotók készítése a cél, ami maximálisan Téged tükröz és erősíti az énmárkád, legyél szerelemvállalkozó vagy énmárkaépítő.

Szeretnéd megmutatni az arcod a közösségednek, ügyfeleidnek és egy ötletes sorozattal hitelesen, szavak nélkül elmesélni a sztoridat? A fotózás folyamatát feszengés nélkül, jó időtöltésként megélni?

Ha a válasz igen, írj nekem és vágjunk bele egy közös kreatív projektbe.

Work With Us kreatív fotózás

ESSZENCIA VIDEÓ

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd megfűszerezni az online jelenléted, akkor ez Neked való! Ahogy a nevében is benne van, a hangsúly a márkád esszenciájának átadásán van. Párperces videóim márkahűen mutatnak be egy munkafolyamatot, vagy éppen a Téged, a márka megálmodóját, egy zenés alapra megkomponálva. Határ a csillagos ég!

A felvételek tökéletesek Instagramra, Facebookra vagy akár honlapra is. Elősegítik a konverziót, biztos alapot nyújtanak egy hirdetésnek és színesítik a márkaélményt.

Kattints a baloldali videóra és nézd meg az egyik kedvenc esszencia videóm, ami a Dana ékszer kulisszái mögé enged bepillantást.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ne habozz, írj nekem és vágjunk bele egy közös kreatív projektbe.