MEGVALÓSÍTÓ ÉNMÁRKAÉPÍTŐKNEK

Erős és egyedi énmárkát szeretnél építeni online, egy aktív, elkötelezett követőtáborra vágysz, akiknek kristálytisztán tudod átadni az üzeneted és értéket adni a posztjaiddal, de az igazság az, hogy nem tudod hogyan ragadd meg az emberek figyelmét.

Szeretnél egy igényes és esztétikus feedet Instagramon, ami megragadja az embereket, elkötelezettebbé teszi a követőtáborod, de minden eddigi próbálkozásod ellenére ezt nem sikerült elérned. Szuper értékes tartalmad van, szakértője vagy a területednek mégis mikor posztolsz, mintha senki nem venné észre, hogy új tartalmat tettél ki.

Úgy érzed, szükséged van valakire, egy külső szemlélőre, aki nem gyors megoldásokat kínál, hanem tágítja a látóköröd, segít rendbe rakni az alapokat, nem sajnálja az időt, hogy valóban a dolgok mélyére ásson és közvetlen módon ossza meg veled a tudását.

Egyre több megkeresést kaptam azzal kapcsolatban, hogy sokan nem tudják, hogyan adhatnának értéket a tartalmaikkal és miként építsenek elkötelezett közösséget maguk köré organikusan.

Habár nagy az online zaj, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kitűnni a jelenlegi helyzetben.

Pontosan ez hívta életre a Social Design előfizetői programot.

AZONNAL A MEGVALÓSÍTÁS ÚTJÁRA LÉPHETSZ

A Social Design előfizetői program lényege, hogy konkrét eszközöket és tudást adjon Neked, amivel fejlesztheted a márkád Instagram megjelenését, miközben azt tanulod, hogyan gyárts értékes tartalmat fenntartható módon és hogyan aktivizáld a követőtáborod. Mindezt hónapról-hónapra, folyamatosan fejlődve.

Azért ezt a formát választottam, mert szeretnék ott lenni a program tagjai mellett lépésről-lépésre, akár több hónapon keresztül. Tehát ez nem arról szól, hogy csak leülsz 2 órára egy kurzus elé, aztán lesz ami lesz, hanem folyamatosan ott vagyok melletted, adom a friss infókat, inputokat, feladatokat, házikat, aminek a célja, hogy te tutira megvalósíts, eredményt érj el és közben átalakulj. Pontosan azon van a hangsúly, hogy fejlődj. Illetve az sem elhanyagolható, hogy így sokkal pénztárca kímélőbbre sikerült megalkotni a programot, hisz nem egy összegben kell kifizetni valami húzós árat, hanem szépen eloszlik hónapokra és addig veszed igénybe, ameddig csak szeretnéd.

Nézd meg a program bemutató videóját, amiben részletesen beszélek a Social Design felépítéséről és alappilléreiről.

MIT TARTALMAZ A SOCIAL DESIGN PROGRAMJA?

A program résztvevőit a Social Design zárt facebook csoport fogja össze, ami egyben platformként is szolgál a tudásanyag megosztásához, illetve biztosítja a hatékony kommunikációt.

A programnak 5 alappillére van, kattints a pillér nevére a megnyitáshoz.

1. KONKRÉT ESZKÖZÖK  

Ezeket Social Designer Kiteknek neveztem el.

A lényege, hogy minden hónapban kapsz egy meglepi csomagot, amit mindig fel tudsz használni a vizuális tartalomstratégiádban. Ennek a tartalma hónapról-hónapra változik.

Mik lehetnek benne? A teljesség igénye nélkül például: preset, sztori vagy posztgrafika, highlight borítóképek, matrica csomagok és ezeknek a kombinációi. Tehát simán előfordulhat, hogy kapsz egy csomagot, amiben presetet találsz a hozzá stílusban passzoló posztgrafikával. Mindig igyekszem valami újat és érdekeset kitalálni!

2. MINDSET

Mielőtt azzal foglalkozhatnánk, hogy fejlesszük az közösségi média platformjainkat, igenis fontos megértenünk, hogy mi miért csináljuk amit, milyen értékrendszerünk van, milyen értéket tudunk átadni másoknak, hogyan tudjuk azokat a posztokat úgy formálni, hogy elérjük a kitűzött célunkat vele. Éppen ezért mindsettel kapcsolatos témákat is tanítani fogok, mert ez elengedhetetlen a sikeres online megjelenéshez.

3. KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS

A programon belül lehetőséged van megismerni a többi tagot, külön szekció van annak szentelve, hogy megoszd a legfrissebb tartalmaidat, eseményeidet, tehát tudsz kapcsolatot építeni hasonló gondolkodású emberekkel.

Hosszútávon tervezek offline megmozdulásokat is, amint ezt a helyzet engedni fogja. Ilyenek lesznek például a Social Design Meet-Up-ok, ahol személyesen is megismerhetjük majd egymást, beszélgethetünk és akár együtt is szerkeszthetünk.

Fontosnak tartottam, mikor a Social Designt megálmodtam, hogy a program résztvevői nagyobb beleszólást kapjanak a tematikába. Éppen ezért, lesznek rendszeres szavazások, kérdések, véleménykérések a csoporton belül, hogy milyen témát dolgozzunk fel vagy a már elhangzott leckékkel kapcsolatosan. Így azon felül, hogy haladunk a normál tematikával, mindig tudunk azzal is foglalkozni, hogy Téged éppen mi foglalkoztat, mivel kapcsolatban szeretnél segítséget.

Nem titkolt célom, hogy szeretném közelebb engedni magamhoz a programban résztvevőket, a legfrissebb tudást megosztani, mélyebbre ásni bizonyos témákban és úgy gondolom, hogy ilyen módon ez a program erre bőven ad lehetőséget.

4. TUDÁSÁTADÁS ÉS SEGÍTSÉG

A Social Design zárt facebook csoport szuper lehetőséget arra, hogy a tudásátadást, segítségadást és kommunikációt hatékonyan meg tudjuk valósítani.

Tipikus tartalmak például a tutorial videók, amik lépésről-lépésre tanítanak meg egy folyamatot. Mindemellett a programban vannak hosszabb lélegzetvételű videók és szöveges tartalmak is. A tudásanyagot a csoporton belül leckékbe rendezve találod meg, így kedvedre tudsz böngészni a témakörök között.

Kéthetente tartunk kérdezz-felelek élőket. A bejelentkezések előtt mindig lesz lehetőséged feltenni kérdéseidet, így mindig tudni fogom hogy mik az aktuális kihívások és ezekre kifejtősen tudok válaszolni, megoldást adni a lehető legkreatívabb módon. A programban él a SAFE SPACE elve, azaz bátra lehet kérdezni, nincs hülye kérdés és én is bátrabban tudom megosztani a tudásomat, mert tudom hogy olyanok vannak a programban akik értik, miről beszélek és valóban tanulni akarnak.

Azért, hogy személyre szabhatóbb legyen a program, bevezettük a havi rendszerességű 30 perces konzultációkat. Ezeken a beszélgetéseken át tudjuk beszélni, Neked pontosan mire van szükséged, hogy haladsz a leckékkel, hogyan tudod belőlük kihozni a legtöbbet és a saját oldaladra átültetni. Nincsen buta kérdés, sem tabuk, hanem a cél, hogy a lehető legjobban tudjak Neked segíteni. Ezek a konzultációk limitált férőhelyesek, egy online naptár segítségével tudod lefoglalni a számodra legmegfelelőbb időpontot.

5. EXKLUZIVITÁS

A Social Design programban résztvevők nálam értelemszerűen elsőbbséget élveznek. Velük osztom meg igazán, szűrő nélkül a tudásomat, nekik mutatom meg először, ha valamit új dolgot készítek, tervezek. Ad-hoc kedvezményeket is tartogatok számukra online és offline programok esetén. Tehát simán előfordulhat, hogy kedvezményesen tudsz majd valamilyen szolgáltatást igénybe venni nálam vagy részt venni valamilyen eseményemen vagy további programomban.

EZ MIND SZÉP ÉS JÓ,

DE MÉGIS MENNYIBE KERÜL?

Az előfizetés díja

9.800 Ft/hónap (AAM)

november 30-ig, decembertől 7.000 Ft/hó (AAM)

Foglaljuk röviden össze, hogy mi van a csomagban:

 • havi rendszerességű Social Designer Kitek, hozzájuk tartozó oktatóanyaggal
 • brutál mennyiségű tudásátadás: heti rendszerességű oktatóanyagok, mindsettel, vizualitással, tartalomgyártással és közösségépítéssel kapcsolatosan
 • oktatóanyaghoz tartozó feladatok, házik a megvalósítás érdekében
 • havi rendszerességű 30 perces személyes konzultáció velem (limitált helyek)
 • egy mentor, aki hétről-hétre támogat
 • egy inspiráló, tanulni vágyó és támogató közösség
 • kulisszák mögötti tartalmak
 • rendszeres élők, hogy választ kaphass a legégetőbb kérdéseidre
 • networking lehetőség
 • ad-hoc kedvezmények online és offline programokból
 • amint a vírushelyzet engedi: offline találkozók, meet-upok

PÁR KÉRDÉS, AMI FELMERÜLHETETT BENNED...

Miért csak ennyibe kerül?

Kezdettől fogva egy hosszútávú programban gondolkodtam, így adta magát az előfizetéses rendszer. A célom az volt, hogy minél könnyebben tudjon valaki csatlakozni és ennek az anyagiak ne szabjanak határt. Ez egy hosszútávú, de rendszeres befektetés. Addig maradsz a programban ameddig csak szeretnél, így a Te kezedben van, hogy mennyit áldozol a saját fejlődésedre.

Hogyan kapom kézhez a Social Designer Kiteket?

A programba regisztrált emailcímedre fognak érkezni havi rendszerességgel a Social Designer Kitek.

Ha most nem tudok jelentkezni, mikor lesz a következő regisztrációs időszak?

A 2020-as évfolyamba most lehet utoljára jelentkezni. A Social Design mentorprogram jövőre fog visszatérni egy teljesen új formában és felállásban. Ha most nem tudsz regisztrálni vagy épp lemaradtál a jelentkezésről, akkor a várólistára tudsz feliratkozni, így elsőként értesülhetsz ha ismét megnyílik a jelentkezés.

Hogyan tudom szerkeszteni a Social Designer Kitek tartalmait?

A Social Designer Kitek mellé járni fognak oktatóvideók is, amik be fogják mutatni, hogyan tudod a legtöbbet kihozni belőlük. Ezeket a zárt facebook csoporton belül fogod megtalálni a leckék alatt, de emailben is kiküldésre fognak kerülni.

Hogyan lehet személyre szabni a programot?

A leckékhez van lehetőséged kérdéseket beküldeni, ahol igyekszem válaszolni mindenre és segíteni a haladásod illetve a kérdezz-felelek élőbe is tudsz beküldeni kérdést, ahol hosszabban kifejtett válasszal készülök Neked. Ezen felül van lehetőséged havonta bejelentkezni hozzám 30 perces konzultációra, így át tudjuk beszélni, hogy Neked pontosan mire van szükséged, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a leckékből és a saját oldaladra átültetni. Nincsen buta kérdés, sem tabuk, hanem a cél, hogy a lehető legjobban tudjak Neked segíteni.

FONTOS TUDNIVALÓK A JELENTKEZÉS ELŐTT

A PROGRAMBA BÁRKI JELENTKEZHET, DE NEM MINDENKI KERÜL BE

A program limitált létszámú, pontosan azért, hogy kezelhető maradjon a csoport. A célom, hogy a lehető legtöbbet tudjátok kivenni ebből az egészből, nem pedig hogy masszívra duzzasszam a létszámot.

A JELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAKHOZ KÖTÖTT

Csak a meghirdetett időszakokban lehet jelentkezni a programba. Ez mindig kommunikálva lesz a közösségi média felületeimen. Ha épp nincs regisztrációs időszak, akkor tudsz várólistára jelentkezni és amint megnyílnak a kapuk, küldöm Neked az értesítőt.

A JELENTKEZÉS FELTÉTELE A FORM KITÖLTÉSE

A regisztrációs gombra kattintva egy formhoz jutsz, aminek a kitöltésével tudsz jelentkezni a programba. A jelentkezésed ezután kerül elbírálásra, de a továbbiakban emailben foglak értesíteni mindenről.

ELŐFIZETŐI DÍJ BEFIZETÉSE

Jelenleg az előfizetői díjat csak forintátutalással lehet rendezni. Ehhez minden fontos információt megkapsz emailben, a Social Designer Starter Pack keretein belül. 😉

NINCS HŰSÉGIDŐ, BÁRMIKOR KISZÁLLHATSZ

Nincs semmilyen kötöttséged, bármikor lemondhatod az előfizetésed. Ehhez nincs más dolgod, mint küldeni nekem egy emailt és én küldöm a további teendőket.

A CÉL, A MEGVALÓSÍTÁS

Ez a program olyan embereknek készült, akik valóban tenni akarnak az énmárkájukért és a megvalósításra nem sajnálják az időt. Ezért fontos hogy légy aktív, hisz így veheted ki a legtöbbet a programból.

REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK VÉGÉIG HÁTRALÉVŐ IDŐ

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Nem titkolt célom, hogy szeretném közelebb engedni magamhoz a Social Design résztvevőket, a legfrissebb tudást megosztani, mélyebbre ásni bizonyos témákban és úgy gondolom hogy ez a program erre bőven ad lehetőséget.