mia baté

mia baté

Portréfotózás

Énmárka és Márkaépítőknek

NINCS FESZENGÉS

A közös kreatív projektek alkalmával, mindig arra törekszem, hogy oldott, közvetlen legyen a hangulat. Hisz így a legjobb dolgozni, nem?

Nem kell fura pózokba gémberedned vagy olyat csinálni, amit alapból sosem tennél, teljesen önmagad lehetsz a fotózás alatt, felszabadult és természetes. Persze én végig ott vagyok és kisebb tanácsokkal látlak el, vezetlek végig, hogy a legjobb végeredmény születhessen.

 

NINCS FUTÓSZALAG EFFEKTUS

Számomra nagyon fontos, hogy emberileg is kapcsolódjunk, hisz így tudlak megismerni Téged és márkádat jobban, ami hozzájárul ahhoz, hogy olyat tudjunk alkotni, amitől mindenkinek leesik az álla. Éppen ezért, szeretem rászánni az időt, hogy egy Kreatív Meeting keretein belül ezekről mind beszéljünk, megalkossuk együtt a kreatív koncepciót. Nálam Te vagy a középpontban!

KREATÍV

Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit Te megálmodtál és együtt valami különlegeset alkossunk. Nagyon szeretek ötletelni, brainstormingolni, hogy miként adjuk vissza legjobban az énmárkád és a márkád értékeit, életérzését a fotókon keresztül. Így nem kell visszafognod magad, nyugodtan oszd meg velem a legmerészebb elképzeléseidet is!

 

TE VÁLASZTOD KI A KÉPEIDET

A fotózás végeztével, egy általam előre leválogatott fotósorozatot fogsz kézhez kapni az egyéni galériádon keresztül, ahol megvan a szabadságod, hogy azokat a képeket rendeld meg, amik Neked a legjobban tetszenek. Ezzel is szerettem volna még nagyobb mozgásteret adni, hogy valóban a Te döntésed legyen milyen képek jelennek meg Rólad online, vagy kerülnek albumba, képkeretbe.

Csomagajánlatok

Jelenleg 3 csomaggal várlak Téged, hogy megvalósítsuk a kreatív projektedet. Amennyiben szeretnél belevágni a közös munkába, ne habozz, kérj árajánlatot.

Essential Csomag

1 órás fotózás

15 db retusált és szerkesztett kép

Teljes felbontásban és webes méretben

Online ügyfél galéria

2 hetes átfutási idő

Content Master

2 óra fotózás

30 db retusált és szerkesztett kép

Teljes felbontásban és webes méretben

Online ügyfél galéria

Maximum 3 hetes átfutási idő

Legnépszerűbb

Content Junkie

4 óra fotózás

Teljes, válogatott fotósorozat átadása (minimum 90, maximum 200 kép) szerkesztve és retusálva, teljes felbontásban és webes méretben

Opcionálisan 2 óra stúdióbérlés

Ajándék filmre fotózás analóg és polaroid képpel

Ajándék drónképek

10-15 képes highlight válogatás 1 héttel a fotózás után

Online ügyfél galéria

Maximum 4 hetes átfutási idő

29.000 Ft-tól

 

Extra lehetőségek

Drónképek, extra rendelkezésre állási lehetőség, csomagban megjelölt képmennyisége feletti rendelés, filmre fotózás analóg és polaroid géppel

A közös munka Miával eszméletlen jó volt. Pontossága és professzionalizmusa mellett, nagyon figyelt az összes kreatív részletre és nekem is segített, hogy a képeim tényleg olyanok legyenek, amiket a kampányomhoz szeretnék. A hajam, rúzsom igazításán át az outfitem toppon tartásán keresztül, Mia egy felejthetetlen élménnyé varázsolta a fotózást.
Nagyon jól éreztem magam, hamar felszabadultam. Pont annyi instrukciót kaptam, amennyire szükségem volt. Nem éreztem úgy, hogy más irányít, inkább segítségnek éltem meg és ez szuper. Nagyon figyeltél arra, hogy én távozzak elégedetten a fotózásról, ne te (bár remélem te is). Jól felkészültél, pörgős volt. Az különösen tetszett, hogy meg is mutattad közben a képeket. Ráadásul nagyon gyorsan elkészültek a képek.
Miában, a fotósban tudod, mi a jó? Ő nem fényképeket készít - ezért görcsösen igyekszel pózolni - hanem az életedet fotózza le. Ott van körülötted és a lehető legjobb pillanataidat igyekszik megörökíteni, minden hamisság nélkül. Imádtam ezt a napot!
Sue Zimmerman
Sue Zimmerman
Leading Instagram Expert | @theinstagramexpert
Bitay Andi
Bitay Andi
@andibitay | www.maisonblog.hu
Petkesné Lami Bakos Györgyi
Petkesné Lami Bakos Györgyi
Lami Painting Art Gallery