mia baté

mia baté

Páros Fotózás

Pároknak

A szívem csücske a páros fotózás. A természetesség és az önazonosság nagyon fontos számomra, ezért nem nagyon szoktam pózoltatni, direkt irányítani, hanem játékos, a kapcsolatotokra, az érzelmekre fókuszáló feladatokat, úgynevezett invitációkat szoktam alkalmazni. Így abszolút egymásra tudtok hangolódni, szinte észre sem veszitek a kamerát, miközben én folyamatosan elkapom ezeket az őszinte csodapillanatokat.

A közös fotózást mindig megelőzi egy online vagy személyes Kreatív Meeting. Ez egy remek lehetőség, hogy jobban megismerjük egymást és közösen ötleteljünk, a fotózás részleteit illetően.

Több csomaggal is várlak Benneteket szeretettel, amikhez jó pár extra dolgot is tudtok választani, mint például drónképeket vagy épp filmes fotózást analóg géppel és polaroiddal.

Szeretem meghagyni a párjaim szabadságát, ezért a fotózás végeztél egy előre leválogatott fotósorozatot fogtok kézhez kapni, amikből Ti tudjátok kiválasztani a végleges képeket megrendelésre. Végeredményben így a Ti döntésetek, hogy melyik képeket választjátok ki.

Ha egy időtlen fotósorozatra vágytok, ami a szerelmeteket tükrözi, akkor keressetek bátran és alkossunk együtt.

35.000 Ft-tól

Nagyon nagyon örülök, hogy összehozott veled a sors, élet, nevezzük bárhogy. 😊 Tényleg igazán élveztük veled a fotózást és nagyon fesztelen volt. Nem is tűnt fel igazából, hogy egy fotózás - már pozitív értelemben. Pl. nem kellett fura pózokba gémberedni 😀
Viki és Ádám
Viki és Ádám