Kreatív Sarok

egy hely, ahol inspirálódhatsz önmagad lehetsz feltöltődhetsz kapcsolódhatsz tanulhatsz kérdezhetsz

Ismerős e ez a szitu?

Egyedi és önazonos márkát szeretnél építeni a közösségi média platformjaidon, ami nemcsak hogy másoknak segít, de Téged is boldoggá tesz. Olyan platformo(ka)t szeretnél kialakítani, ahol szeretsz lenni, ahova imádsz tartalmat készíteni és a közösséged is jól érzi magát Veled.

Szeretnél egy olyan közösséghez tartozni ahonnan folyamatosan inspirációt meríthetsz, hogy utána magabiztosan tudj friss és izgalmas tartalmat gyártani és így hitelesen építeni a márkádat a saját értékeid mentén.

Eleged van:

  • a folyamatos ötlethiányból,
  • hogy trendekre ugrálsz
  • vagy épp azt sem tudod hogy milyen tartalmat gyárts,
  • másokat figyelsz és nem tudod a saját márkádra formálni a tartalmakat.

Úgy érzed, hiányzol belőle Te.

Szükséged van löketre, motivációra, hogy beinduljanak a fogaskerekek, szükséged van támogató közegre ahol szabadon fejlődhetsz, tanulhatsz, alkothatsz, kapcsolódhatsz és létezhetsz.

Pontosan ez hívta életre a

Kreatív Sarok

csoportot.

Amióta elindítottam a vállalkozásomat, szinte folyamatosan kapom az egyediséggel és az inspirációval kapcsolatos kérdéseket.


Tökre megértelek, mindannyian vágyunk arra, hogy olyat alkossunk, ami összhangban Velünk, boldoggá tesz bennünket, fun és ráadásul még fenntartható is.

Mi a

Kreatív Sarok?

A Kreatív Sarok egy olyan havi tagságra épülő közösség, ahol a hangsúly azon van hogy folyamatos inspirációt biztosítson Neked, hogy izgalmas tartalmakat tudj létrehozni az aktuális közösségi média platformokon mindezt megfűszerezve egy csipetnyi tudásátadással.

Egy olyan helyet álmodtam meg, ami folyamatosan tud Neked adni, egy biztos pont tud lenni a márkaépítésedhez és a tartalomgyártásodhoz. Nem csodaszereket kínálok, hanem valódi segítséget és igazi támogató, belevaló márkaépítőkből álló közösséget.

A célom nem az, hogy túlterheljelek információval. Mindenhonnan kapjuk a tömény tudásanyagot, de kevés olyan hely van, ahol olyan dolgokkal találkozol, ami azonnal beindítja a kreatív agytekervényeidet és egyediségre sarkall.

Milyen értékekben hisz

aki csatlakozik?

Olyan közeget teremtünk, ahol mindenki önmaga lehet és biztonságban érezzük magunkat. Olyan légkört hozunk létre, ahol bátran lehet kérdezni és véleményt nyilvánítani. Nem ítélkezünk, hanem mindenkihez pozitívan állunk és mindenkit meghallgatunk.

Minden kérdésnek örülünk és bátorítjuk is egymást, hogy igenis legyenek feltéve azok a kérdések, amik előre mozdítják a tartalomgyártásunkat és a márkánkat. Aktívak vagyunk a csoportban és ha látunk kérést vagy kérdést akkor szívesen segítjük ki egymást.

Fontos számunkra az egészséges eszmecsere minden témában mivel tudjuk, hogy ez által is tudunk fejlődni. Nem személyeskedünk, tiszteljük egymást és nyitottan, elfogadóan állunk egymáshoz.

Fontos számunkra a fejlődés, de mindezt fenntartható módon szeretnénk csinálni. Szívesen és aktívan veszünk részt a Kreatív Sarok projektjeiben, mert tudjunk hogy minden egyes apró lépéssel közelebb és közelebb kerülünk az önazonos márkához és az izgalmas tartalmak készítéséhez.

rólam

Szia,

Mia!

Igen, nyugodtan köszönj nekem így, ha írsz egy DM-et, emailt, ha leülünk egy online meetingre vagy meglátsz az utcán, mert Neked is jobb kedved lesz tőle. 😊 Amit mindenképp tudnod kell rólam, hogy szenvedélyesen szeretem a vizuális kommunikációt, mivel két nagyon fontos területet ötvöz. A vizualitásba beletartozik minden vizuális kreatív tartalom, ami szembe jön Veled online (pl.: kép, videó, animáció, grafikák stb.), a kommunikáció pedig megköveteli, hogy legyen egy átadandó üzeneted. Mindig is kerestem a mélységét a dolgoknak, nem hiszek a felszínes megoldásokban. Szívügyem, hogy márkaépítőknek segítsek olyan vizuális tartalmat összerakni, amibe ők maguk is gyönyörködnek, örömüket lelik és hitelesen közvetítik az értékeiket. Így olyan közösség, ügyfélkör épülhet ki, akikkel a kezdetektől egy lapon vannak.

2018 óta főállásban segítek olyan hősöknek, mint amilyen Te is vagy, hogy figyelmet tudjanak követelni maguknak az online térben nem csak instagrammal kapcsolatos konzultációkkal és kivitelezéssel, de fotó és filmkészítésben is, így komplex vizuális marketing megoldást adva a kezedbe.

Miért indítom ezt a csoportot

és mi az én szerepem az egészben?

Kreatívként rengeteg ötletem van de sokszor egy bírkozó meccs számomra a megvalósítás. Szeretnék egy olyan közösség tagja lenni ahol hozzám hasonló emberekkel tudok kapcsolódni, fejlődni és közösen alkotni hónapról hónapra. Ez egy igazi motivátor tud lenni Neked és nekem is, hogy végre megvalósulhassanak azok az ötletek!

A vállalkozói élet sokszor elég magányos tud lenni. Úgy látom, hogy baromi nagy szükség van biztonságos közegre, egy csapatra, olyan emberekre magunk körül, akik megmondják a frankót ha kikéred a véleményüket, akik a javadat akarják, akik szurkolnak egymásnak a partvonalról, akiktől szabadon tudunk kérdezni miközben sokszor a bizonytalanban lavírozunk.

Egy olyan közösséget szeretnék létrehozni és aktív tagja lenni, ahol felemeljük és segítjük egymást. Nem egy one-woman showt szeretnék, nem akarok én lenni a középpontban én csak a kereteket és a tudást adom, de együtt töltjük meg élettel a csoportot!

Hogy néz ki egy hónap

a Kreatív Sarokban?

1

A hónap kreatív projektje

Akár írhattam volna kihívást is, de direkt nem tettem. A havi kreatív projekt a lelke a közösségnek. Ezek a feladatok nem követelményt állítanak eléd hanem ezek lesznek azok, amik segítenek átlendülni az ötlethiányon, a motiválatlanságon, a “nem tudom, hogy miről posztoljak” érzésen.

Mindegyiket úgy állítom össze, hogy nem lesz két egyforma megvalósítás. Minden feladatnak az alapja, hogy ösztönöz arra hogy belevidd a márkaidentitásodat és az értékeidet, így egyedi dologgal tudsz előállni.

Minden feladathoz kapsz tőlem segítséget, nem fogom elengedni a kezedet, ha van kérdésed mindig ott leszek én is és a közösség többi tagja is.

Természetesen lesz lehetőséged megmutatni, hogy milyen tartalmat gyártottál ezzel is több figyelmet irányítani a márkádra. Mert ez egy olyan közeg, ahol szurkolunk Neked és felemeljük egymást!

2

Beszélgetésindító

Élem és lélegzem a kreativitással, inspirációval és alkotással kapcsolatos információkat. A szabadidőmet és a tartalomfogyasztásomat is teljesen kitölti ez. Folyamatosan bújom a netet, elmélkedek és tesztelek, beszélgetek emberekkel.

Ezeket a szuper hasznos morzsákat, felfedezéseket és információkat nem szeretném megtartani magamnak hanem szeretném megosztani Veled is, mert ez is hatalmas inspiráció forrás tud lenni, beindítja a gondolatokat és új impulzusokat ad.

Olyan tartalmak és gondolatok fognak szembe jönni Veled, amivel nem biztos hogy mindennap találkozol. Ezeket együtt dolgozzuk fel és tárgyaljuk ki, inspirációt merítve egymásból!

3

A hónap kreatívja

Szeretnék minden hónapban extra spotlightot irányítani egy tagra és meginterjúvolni. Erre külön lehet jelentkezni és minden hónapban sorsolni fogunk, hogy ki kerüljön rivaldafénybe! Csupa kreatív kérdés és játékos feladat vár a szerencsésre miközben még több emberhez jut el a szava és vállalkozásának a híre.

4

A hónap okossága

Nem szeretném teljesen kivenni a tudásmegosztást a csomagból. A havi okosságot szeretném minél rugalmasabban kezelni, hogy megmaradjon a szabadságunk. Tehát a formátum lehet:

  • egy élő/videó ahol szuper hasznos tudást kapsz amit azonnal át tudsz ültetni a márkaépítésbe, tartalomgyártásba
  • egy élő/videó ahol kulisszák mögötti tartalmat osztok meg és transzparensen megmutatom én hogyan gyártok tartalmat, így a gyakorlatban láthatsz példát megvalósításra
  • kérdezz-felelek élő, ahol a beküldött kérdésekre válaszolok és tényleg valós segítséget kapsz (nálam nincs mellébeszélés)
  • videó/poszt/segédanyag, ahol tippet, trükköt, tutorialt osztok meg

Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre, a fő fókuszom hogy hasznos és könnyen érthető legyen, hogy azonnal fejlődni tudj!

A főbb pillérek mellett lesz több lehetőség kapcsolódásra (például: bemutatkozós est, kollaborációs feladatok), kérdések feltevésére, alkotások megmutatására stb. A visszajelzések alapján fogjuk alakítani a menetrendet! A jövővel kapcsolatban is sok tervem van, ez még csak a bemelegítés. 😉

A Kreatív Sarok

otthona

final

Nem szerettem volna algoritmusoktól függeni így úgy döntöttem saját platformunk lesz. Mutatom miért is olyan király ez:

Lényegében ez egy teljesen különálló platform az interneten, ami csak a miénk.  Eléred gépről és telefonos applikáción keresztül is.

Nincs más online zaj, nem tűnnek el a fontos tartalmak a csoportban a mindenféle értesítések tengerében. Teljes kontrolod van afelett, hogy miről kapsz értesítést.

Saját profilod van az alkalmazáson belül. Igen,  jól olvastad. Saját profilképet tudsz feltölteni, biot kitölteni és linkeket megadni. Így mindenki tudja ki vagy és hogyan tudnak hozzád kapcsolódni.

Tudsz privát beszélgetést indítani bármelyik taggal (vagy akár csoportos beszélgetést!) és ismerkedni, kapcsolódni. Mennyire király lehetőség a kapcsolatépítésre, nem?

A csoporton belül mindennek külön helye van. Témákra szedve fogsz megtalálni mindent, így könnyen kiigazodsz a különböző témákban és visszamenőleg is elérsz majd mindent.

Természetesen indulás előtt illetve a csoportban is majd találsz úgynevezett Starter Packot, amiben mindent részletesen le fogok írni ezzel is megkönnyítve a platform használatát. De egyébként minden szuper intuitív és könnyen érthető!

Mennyibe kerül

az előfizetés?

*AAM: alanyi adómentes, azaz bruttó összegként értelmezendő
A gombra kattintva fel tudsz iratkozni egy várólistára, így amint hivatalosan nyitnak a kapuk, elsőként értesítelek az indulásról.

Gyakran ismételt

kérdések

A közösséghez mindenki csatlakozhat, aki folyamatos inspirációt szeretne kapni a tartalomgyártásához illetve fejleszteni szeretné a márkáját. Viszont a csoportban nem megengedett a kéretlen ügyfélszerzési kampány (pl.: MLM vállalkozáshoz ügyféltoborzás, spammelés, tagok zaklatása kéretlen promóciókkal) Önreklámozásra a megfelelő helyen lesz majd lehetőség, megfelelő keretek között.

Az előfizetői díjat jelenleg forintban, kártyaregisztrációt követően havi szintű levonással lehet teljesíteni.

Nincsen hűségidő! Amennyiben nem szeretnél tag lenni, bármikor le tudod mondani az előfizetésed, ehhez elég csak egy emailt írnod nekem.

© Mia Baté – Minden jog fenntartva.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a weboldal működése, a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal használatával hozzájárulsz  a cookie-k személyes adatkezeléséhez. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételekben találsz.