MIA BATÉ

CSOMAGAJÁNLATOK

KREATÍV PORTRÉFOTÓZÁS
Alap Csomag

Neked szól ez a csomag, ha...

egy komolyabb fotósorozatra vágysz, kültéri vagy beltéri helyszínen. Olyan természetes, hiteles és profi fotók készítése a cél, ami maximálisan Téged tükröz és erősíti az énmárkád, legyen szó Instagramról, Facebookról vagy egy honlapra szánt fotósorozatról.

Szeretnéd lendületbe hozni az énmárkád és megmutatni az arcod a közösségednek, ügyfeleidnek? A fotózás folyamatát feszengés nélkül, jó időtöltésként szeretnéd megélni?

Ha a válasz igen, írj nekem és vágjunk bele a közös munkába! 🙂

KREATÍV PORTRÉFOTÓZÁS
Instagram Turbóval

Neked szól ez a csomag, ha...

mindig is vágytál arra, hogy az Instagramodon kialakuljon egy egységes kinézet és gyönyörűen harmonizáljanak a képeid, de eddig még nem sikerült megfejtened a titkát. Az egységes Instagram feed többé nem álom! Az Instagram Turbó csomag segítségével együtt kielemezzük az Instagram oldalad, megbeszéljük, milyen tartalomra lenne szükséged, milyen stílust szeretnél, illetve ellátlak a legfontosabb tanácsokkal a feedépítés területén, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az oldaladból. Természetesen itt sem maradhat el a kreatív portréfotózás rész sem, mely a tartalmad alapját fogja képezni.

Ha egy teljeskörű szolgáltatásra, igazi Instaturbóra vágysz, ne habozz írj nekem és vágjunk bele! 😉