ÍRJ NEKEM

Kapcsolódjunk

Árajánlatkérés, médiamegkeresés, együttműködés, előadói felkérés illetve egyéb kérdés esetén kérlek az alábbi emailcímen keress. Az emailekre 48 órán belül tudok válaszolni.

Számomra a fő hangsúly a történeted elmesélésén van. Így árajánlatkérés esetén kérlek pár mondatban foglald össze mivel foglalkozol, milyen kreatív projektben szeretnéd a segítségem kérni. Küldd el a honlapod és közösségi média felületeidet is, ha elérhetőek. Köszi! 🙂

ELÉRHETŐSÉG

Hétfő-Szombat

09:00-18:00

hello@miabate.com

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell e sminkeshez vagy fodrászhoz mennem? Mennyire legyen erős a sminkem?​

Azt vallom, hogy a természetesség szexi. Talán a stílusomra a kreatív életmódfotózás illik a legjobban, ezért én kifejezetten kérni szoktam, hogy úgy gyere, ahogyan egyébként is öltözködni, sminkelni (vagy épp nem sminkelni) szoktál. Csakis akkor tegyél erősebb sminket, ha komfortosan érzed magad vele és direkt ezt szeretnéd megmutatni a világnak.

Tudsz adni kedvezményt a fotós csomagból, esszencia videóforgatásból?​

Törekszem arra, hogy változatosak legyen a szolgáltatásaim. Mindig figyelek arra, amit az ügyfeleim szeretnének, mire van éppen igény. Ezért is alkottam meg a kapszula csomagjaimat, amik mindig csak egy bizonyos ideig elérhetőek és általában kedvezményt tartalmaznak. Éppen ezért a sztenderd csomagjaimból nem tudok árengedményt adni.

Az átadott képek retusálva és szerkesztve vannak?​

A képeket mindig a csomagnak megfelelő felbontásban és képmennyiséggel, retusálva (értsd: a bőrhibák javítása) és a saját presetemmel szerkesztve adom át. Ahogy korábban említettem, a természetesség nálam kulcsfontosságú, így a bőr retusálásánál is erre törekszem. Nem módosítom a testrészeket, nem változtatom meg a hajszínt, hanem a szerkesztésemmel kihangsúlyozom azt a szépséget, amivel már egyébként is rendelkezel.

A nyers felvételeket át tudod adni?​

Minden képem mögött szándék van, pontos elképzeléssel szoktam fotózni. Tudom, hogy a kép elkattintásakor mit fogok kihozni a fotóból utómunkával. Éppen ezért nyerseket nem áll módomban átadni. Nem engedek át olyan képet a rostán, ami nem üti meg azt a minőségi vagy kreatív kompozícióbeli mércét, amit minden ügyfelem megérdemel.

Van e olyan téma amiben nem tudsz segíteni?

A forgatás illetve a fotózás alatt igyekszek azonosulni az ügyfelem értékeivel, üzenetével, hisz csak így tudom meggyőzően, hitelesen közvetíteni azokat az elkészült anyagban. Ebből kifolyólag vannak olyan témák, amik távol állnak tőlem és nem tudok alkotni bennük ilyenek a következőek: spiritualitás, okkultizmus, ezoterika, boszorkányság, asztrológia, New Age, keleti vallás és tanok illetve ezek egyéb formái.

Mivel nagyon távol áll tőlem ez a világ, nem tudom hitelesen átadni a mondanivalójukat és számomra fontos, hogy minden ügyfelemnek minőségi tartalmat gyártsak. Ha ilyen projektbe szeretnél belevágni, javaslom keress olyan szakembert, aki ezekben sokkal jobban otthon van.

Mennyi idő amíg megkapom a kreatív anyagokat és hogyan adod át?​

Az átfutási időm minden szolgáltatásnál pontosan kommunikálva van (2-4 hét csomagtól függően), de minden esetben szólok, ha esetleg ezt valamilyen ok miatt nem tudnám tartani. Képek és videók esetén is a wetransfer oldalát használom átadásra, mivel így biztosan nem sérül a minőség.

Felhasználhatom nyomtatásban a képeket?​

Alapvetően online platformokra gyártok tartalmat, ezen felületekre engedélyezett a kreatív tartalmak felhasználása. Ha szeretnéd megjelentetni a képeket nyomtatott formában (például könyvbe vagy magazinba) kérlek keress meg személyesen és megbeszéljük a részleteket.

Meg kell e jelölnöm téged a közzétett képeken, esszencia videókon?​

Igen, a jelölés minden esetben kötelező. A szerzői jogi törvény értelmében a kreatív tartalmak a fotós szellemi tulajdonomat képezik. A megjelölés pontos formájáról a Megbízási Szerződésban találsz majd további információt.