MIA BATÉ

GY.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

Kell e sminkeshez vagy fodrászhoz mennem? Mennyire legyen erős a sminkem?

Azt vallom, hogy a természetesség szexi. Talán a stílusomra a kreatív életmódfotózás illik a legjobban, ezért én kifejezetten kérni szoktam, hogy úgy gyere, ahogyan egyébként is öltözködni, sminkelni (vagy épp nem sminkelni) szoktál. Csakis akkor tegyél erősebb sminket, ha komfortosan érzed magad vele és direkt ezt szeretnéd megmutatni a világnak.

Adsz kedvezményt a fotós csomagból, esszencia videóforgatásból?

Törekszem arra, hogy változatosak legyen a szolgáltatásaim. Mindig figyelek arra, amit az ügyfeleim szeretnének, mire van éppen igény. Ezért is alkottam meg a kapszula csomagjaimat, amik mindig csak egy bizonyos ideig elérhetőek és általában kedvezményt tartalmaznak.

Éppen ezért a sztenderd csomagjaimból nem szoktam árengedményt adni.

Az átadott képek retusálva és szerkesztve vannak?

Mindig teljes felbontásban, az alapcsomagban meghatározott képmennyiséget, retusálva (értsd: a bőrhibák javítása) és a saját presetemmel szerkesztve adom át. Ahogy korábban említettem, a természetesség nálam kulcsfontosságú, így a bőr retusálásánál is erre törekszem. Nem módosítom a testrészeket, nem változtatom meg a hajszínt, hanem a szerkesztésemmel kihangsúlyozom azt a szépséget, amivel már egyébként is rendelkezel. Mindig lényeges több készül, ezért lehetőséged van utórendelésre is. Ezeket a képeket kérheted retusálással és retusálás nélkül is.

A nyers felvételeket át tudod adni?

Minden képem mögött szándék van, pontos elképzeléssel szoktam fotózni. Tudom, hogy a kép elkattintásakor mit fogok kihozni a fotóból utómunkával. Éppen ezért nyerseket nem szoktam kiadni, sőt! Nem engedek át olyan képet a rostán, ami nem üti meg azt a minőségi vagy kreatív kompozícióbeli mércét, amit minden ügyfelem megérdemel.

Mennyi idő amíg megkapom a kreatív anyagokat és hogyan adod át?

Az átfutási időm 2 hét, de minden esetben szólok, ha esetleg ezt valamilyen ok miatt nem tudnám tartani. Képek és videók esetén is a wetransfer oldalát használom átadásra, mivel így biztosan nem sérül a minőség.

Videók esetében van lehetőség 1 ingyenes változtatásra, melyeket további 1 héten belül végzek el, ezek után adom át a végleges esszencia videót.

Felhasználhatom nyomtatásban a képeket?

Alapvetően online platformokra gyártok tartalmat, ezen felületekre engedélyezett a kreatív tartalmak felhasználása. Ha szeretnéd megjelentetni a képeket nyomtatott formában (például könyvbe vagy magazinba) kérlek keress meg személyesen és megbeszéljük a részleteket.

Meg kell e jelölnöm téged a közzétett képeken, esszencia videókon?

Igen, a jelölés minden esetben szükséges. A szerzői jogi törvény értelmében a kreatív tartalmak az én szellemi tulajdonomat képezik. A megjelölés pontos formájáról az Általános Szerződési Feltételekben találsz további információt, mely minden árajánlatadás mellékleteként csatolva van, illetve a honlap lábjegyzékében is megtalálod.