mia baté

mia baté

Esszencia Videó

Énmárka és Márkaépítőknek

KONCENTRÁLT ÉRZELEMBOMBA

Az esszencia videók lényege, hogy pár perces zenés felvétel formájában adja át az énmárkád és a márkád életérzését, üzenetét méghozzá egy olyan formában, ami magával ragadja a nézőt.

Őszintén, szavak nélkül meséli el és hitelesen mutatja be a történeted.

Tökéletes figyelemfelkeltő eszköz a mai világban, ahol a koncentrálóképesség időtartama alacsony és a figyelmet megragadni nehéz. Ezzel megállásra késztetheted a hírfolyamban görgetőket és felhívhatod a figyelmüket az üzenetedre.

 

TERMÉSZETESSÉG

A közös kreatív projektek alkalmával, mindig arra törekszem, hogy oldott, közvetlen legyen a hangulat. Hisz így a legjobb dolgozni, nem? 🙂

Nem kell fura pózokba gémberedned vagy olyat csinálni, amit alapból sosem tennél, teljesen önmagad lehetsz a forgatás alatt, felszabadult és természetes. Legtöbbször még azt sem tudod, hogy épp megy e a felvétel vagy sem, de ez a szépsége, hisz így biztos nem pózolsz a kamerának, minden mozzanatod Téged tükröz.

Persze én végig ott vagyok és kisebb tanácsokkal látlak el, vezetlek végig, hogy a legjobb végeredmény születhessen.

NINCS FUTÓSZALAG EFFEKTUS

Számomra nagyon fontos, hogy emberileg is kapcsolódjunk, hisz így tudlak megismerni Téged és márkádat jobban, ami hozzájárul ahhoz, hogy olyat tudjunk alkotni, amitől mindenkinek leesik az álla.

Éppen ezért, szeretem rászánni az időt, hogy egy Kreatív Meeting keretein belül ezekről mind beszéljünk, megalkossuk együtt a kreatív koncepciót. Nálam Te vagy a középpontban!

Csomagajánlatok

Jelenleg az alábbi csomagokkal várlak Téged, hogy megvalósítsuk a kreatív projektedet. Amennyiben több információra van szükséged illetve szeretnél belevágni a közös munkába, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot.

Esszencia Videó Mini

2 óra forgatás

2-4 perces zenés hangulatfilm

jogdíjmentes zeneszám

4 hetes átfutási idő

Esszencia Videó

2-4 óra forgatás

2-4 perces zenés hangulatfilm

drónfelvételek

jogdíjmentes zeneszám

4-6 hetes átfutási idő

Legnépszerűbb

Esszencia Videó Plus

egész napos rendelkezésre állási idő

3-8 perces zenés hangulatfilm

drónfelvételek

beharangozó előzetes film

jogdíjmentes zeneszám

6-8 hetes átfutási idő

35.000 Ft-tól

Köszönöm, hogy újra megnézhettem (megélhettem) Mia videóját Annával. Kiszakadtam egy pár perce abból a teremből... Ott akartam lenni az erdőben, nekidőlve a fának és érezni a lélegzését. ... Hihetetlen hatással van rám ez a kevesebb mint 2 perc. ... Ha papírra írnék, most csepp foltos lenne már.
Molnár Zsolt
Molnár Zsolt
Az Esküvői Házigazda