mia baté

mia baté

Esküvői Esszencia Videó

Pároknak

Nincs szebb történet, mint két ember szerelme és azt megörökíteni kiváltság.

Ez volt az első gondolatom, mikor először voltam jelent esküvőn szolgáltatóként. Számomra minden egyes perc, amit egy párral töltök, a szerelem esszenciáját hordozza magában. Nálam első helyen szerepel a természetesség, érzelem központúság és az önazonosság az értékek kapcsán, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy Ti kellemesen érezzétek magatokat, ne kelljen fura pózokba gémberednetek, hanem invitációkkal, vagyis játékos, a kapcsolatotokra fókuszáló feladatokkal, igyekszem a figyelmeteket egymásra fordítani, hogy teljesen egymásra hangolódjatok, miközben én elkapom ezeket a természetes csodapillanatokat. Igyekszem mindenben együttműködni az esküvő fotóssal, hisz a közös munkánknak köszönhetően, videóval és fotóval közös életetek kezdetét tudjuk megörökíteni.

Fontosnak tartom a jó kommunikációt, hogy legyen köztünk kémia, hisz a Nagy Napotok megörökítése, bizony egy fontos állomás az életetekben és még 50+ év után is fontos, hogy boldogan tudjatok visszatekinteni erre a napra az esküvői esszencia videó által is. Így szeretek mindig egy online vagy személyes Kreatív Meetinget tartani, mielőtt bármit is hivatalosan fixálunk. Ez egy remek lehetőség, hogy jobban megismerjük egymást, átadhassam a legfontosabb információkat, megválaszoljam a kérdéseiteket és megértsem, hogy pontosan mit is szeretnétek majd viszontlátni, mit is terveztek.

Több csomaggal is várlak Benneteket szeretettel, amikhez jó pár extra dolgot is tudtok választani, mint például drónfelvételeketet vagy épp Save The Date kisfilmet, amivel különleges módon tudjátok bejelenteni az esküvőtök napját és megörökíteni a jegyben járás időszakát.

Ami a stílusomat illeti, nagyon szeretem ebben is a természetességet, ezért habár egy saját vizuális világgal rendelkezem, nem szoktam túlmanipulálni a felvételeimet, inkább a valósághűbb színeket kedvelem. Mindenképp látogassatok el a Portfóliómhoz és nézzétek meg a korábbi munkáimat.

Keressetek bizalommal, remélem én örökíthetem majd meg az esküvőtöket.

Kedves Mia! A világ összes köszönete illetve hálája sem lenne elég ahhoz, hogy kifejezzem mit éreztem/érzek a videó megtekintésekor. Fantasztikusat alkottál, szem újra nem maradt szárazon A lehető legjobb dolog történt velünk akkor, amikor Kata megemlített téged. Egy csoda vagy! Teljesen mértékben visszaadtad a szeptember 7-ei érzelmeket! Nagyon nagyon köszönjük neked, hogy velünk voltál és hogy megörökítetted nekünk a Mi Nagy Napunkat! Sokszor puszilunk!
Niki és Zsolti
Niki és Zsolti