mia baté

mia baté

Esküvő Fotózás

Pároknak

Nincs szebb történet, mint két ember szerelme és azt megörökíteni kiváltság.

Ez volt az első gondolatom, mikor először fotóztam életemben esküvőt. Számomra minden egyes perc, amit egy párral töltök, a szerelem esszenciáját hordozza magában. Nálam első helyen szerepel a természetesség, érzelem központúság és az önazonosság az értékek kapcsán, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy Ti kellemesen érezzétek magatokat, ne kelljen fura pózokba gémberednetek, hanem invitációkkal, vagyis játékos, a kapcsolatotokra fókuszáló feladatokkal, igyekszem a figyelmeteket egymásra fordítani, hogy teljesen egymásra hangolódjatok, miközben én elkapom ezeket a természetes csodapillanatokat.

Fontosnak tartom a jó kommunikációt, hogy legyen köztünk kémia, hisz a Nagy Napotok megörökítése, bizony egy fontos állomás az életetekben és még 50+ év után is fontos, hogy boldogan tudjatok visszatekinteni erre a napra a képek által. Így szeretek mindig egy online vagy személyes Kreatív Meetinget tartani, mielőtt bármit is hivatalosan fixálunk. Ez egy remek lehetőség, hogy jobban megismerjük egymást, átadhassam a legfontosabb információkat, megválaszoljam a kérdéseiteket és megértsem, hogy pontosan mit is szeretnétek majd viszontlátni, mit is terveztek.

Több csomaggal is várlak Benneteket szeretettel, amikhez jó pár extra dolgot is tudtok választani, mint például drónképeket vagy épp filmes fotózást analóg géppel és polaroiddal, ha kedvelitek az időtlen, fine art és vintage világot.

Ami a stílusomat illeti, nagyon szeretem ebben is a természetességet, ezért habár egy saját vizuális világgal rendelkezem, nem szoktam túlmanipulálni a képeimet, inkább a valósághűbb színeket kedvelem. Retusálásnál sem készítek gumiarcot, hanem a szerkesztésemmel kiemelem azt a szépséget, amivel már egyébként is rendelkeztek. Mindenképp látogassatok el a Portfóliómhoz és nézzétek meg a korábbi munkáimat.

Keressetek bizalommal, remélem én örökíthetem majd meg az esküvőtöket.

177.000 Ft-tól

Valami csodálatos visszatekinteni a nagy napunkra a Te "ablakodon" keresztül. Csodálatosak a képek, csodálatos a munkád... nem is tudom tovább ragozni. Imádjuk az egészet. Köszönjük, hogy vállaltál minket és velünk voltál és hogy a professzionalizmusodat beletetted mind az ottlétbe, mind a monitor mögött a szerkesztésben 🙂


Hálásak vagyunk, hogy Téged választottunk! ❤️
Niki és Zsolti
Niki és Zsolti