Instagram

Feedépítés

A tanácsadás, ahol te vagy a középpontban,

kézzel fogható segítséget kapsz és

felteheted a kérdéseid tabuk nélkül.

Készen állsz, hogy a következő szintre emeld

az Instagram jelenléted?

Te vagy a fókuszban

Teljes mértékben személyre szabott élményben lesz részed a tanácsadás alatt. A hangsúly azon van, hogy Neked mire van szükséged, mi mozdíthatná előre az Instagram jelenléted és hogyan fejlődhetsz a feedépítésben. A feedépítés egy egyedi feladat, hisz ahány ember/márka, annyi Instagram feed. Abban segítek, hogy megtaláld a stílusod, kiderítsük min csúszhatott el eddig a dolog, így közelebb kerülsz ahhoz a vizuális megjelenéshez, amire mindig is vágytál.

Nincs felesleges rizsa

Kézzel fogható segítséget kapsz tőlem, amit azonnal beépíthetsz az Instagram oldaladba. Nem kell kis anekdotákat hallgatnod, hanem pontosan azokat a kérdéseket fogjuk átbeszélni, amire Te a válaszokat keresed. Nincs mellébeszélés, nincs BS. Konkrétumok hangzanak el, gyakorlatias módon nézünk rá a feededre és csak rajtad áll, mit kezdesz ezzel a tudással.

Safe Space, azaz nincs hülye kérdés

Ez az, amit mindig hangoztatok és nem csak a tanácsadások alkalmával. Hiszek abban, hogy tanulni kérdezéssel lehet és nem ciki, ha még nem hallottál valamiről. Tabuk nélkül, őszintén teheted fel a kérdéseidet én pedig arra törekszem, hogy a lehető legjobb megoldást kapd. Ha esetleg nem tudok Neked azonnal válaszolni, (hisz én is folyamatos fejlődésben vagyok) akkor utánanézek a kérdésednek és írásban visszajelzek.

Felkészült tanácsadó ül Veled szemben

A tanácsadásra lelkiismeretesen készülök jegyzetekkel, így Neked nem kell újra mindent töviről-hegyire elmagyarázni. Ennek része egy előzetes kérdőív kitöltése is, ami az időpont egyeztetés feltétele. Ez mind azt szolgálja, hogy gördülékenyen és hatékonyan tudjunk haladni. A felkészülés alkalmával rengeteg ötlet és meglátás születik, melyet megosztok Veled, természetesen minden nyomás nélkül. A Te döntésed, hogyan alkalmazod őket.

Mások mondták a tanácsadásról

Kiemelném, hogy mennyire könnyű veled beszélgetni, egyik pillanatról a másikra elszaladt az az egy óra. Tetszett a safe space, hogy az Instagram képekkel kapcsolatos hiányosságaimat nyugodtan megoszthattam veled, következmények nélkül.


Vagyis voltak következmények, mégpedig a te szuper tanácsaid. Látszott, hogy munkát fektettél a felkészülésbe, utána néztél a legfontosabbnak: hogy mit képviselek és milyen értéket közvetítek. Ennek köszönhetően a tanácsadás igazán személyre szabottra sikeredett.

Juhász Anita

ONLINE TARTALOMMARKETINGES ÉS SZÖVEGÍRÓ

@anitajuhasz_freelancerlife

Mások mondták a tanácsadásról

Tetszett, hogy biztosítottál az elején arról, hogy bármilyen banális kérdést fel lehet tenni. 🙂 Izgatott voltam végig, mert úgy éreztem, hasznos infókat kapok, amiket magamba kell szippantanom, és végre választ kapok azokra a kérdésekre, amik a feedépítéssel kapcsolatban nyomasztottak.

Az tetszett leginkább, hogy segítettél rájönni, mi az ami nem tetszik a mostani feedemmel kapcsolatosan. Erre eddig nem volt időm, de ha lett volna időm, akkor sem biztos, hogy egyedül sikerült volna. Az is nagyon tetszett, hogy konkrét, kézzelfogható tippeket is mutattál, pl képszerkesztéssel kapcsolatban, nem te nyomkodtad a telefonomat, hanem végig irányítottad, hova kattintsak, így valóban én szerkesztettem egy képet. 🙂

Juhász Tünde

WEBDESIGNER

@tujudesign

Mások mondták a tanácsadásról

Végig nagyon jól éreztem magam, nagyon közvetlen, baráti hangulatú beszélgetésünk volt. Azt éreztem, hogy tényleg érdekel, amivel hozzád fordulok és tényleg segíteni szeretnél. Nagyon tetszett és jó volt látni, hogy készültél előre a válaszaim alapján, hogy leírtad a dolgokat, “vázlatot” készítettél, színekkel – ez nagyon jó szerintem!

Szerintem nagyon értékes dolog, hogy a szakmai nézőpontokon kívül elmondtad a saját, személyes véleményed, a saját példáiddal.

Hevesi Szandra

MARKETING SZÖVEGÍRÓ

@hevesiszandra

A CSOMAG TARTALMA

1 ÓRÁS TANÁCSADÁS

maximum 2 órára tudsz foglalni

ELŐZETES KÉRDŐÍV

pár kérdés, ami segíti a felkészülést

VIDEÓFELVÉTEL ÉS AKCIÓ LISTA

a tanácsadás alatt nem kell jegyzetelned, mivel videófelvétel készül, ami letölthető és visszanézhető. A tanácsadás után egy akció listát is küldök számodra, ami tartalmazza azokat a pontokat amiket a tanácsadás alatt megbeszéltünk

AJÁNDÉK UTÁNKÖVETÉS

a tanácsadás után körülbelül 1 hónappal tartunk egy beszélgetést, hogy megnézzük hogy haladtál, milyen elakadások vannak még, amin dolgoznunk kell még

TANÁCSADÁS HELYSZÍNEI

a kialakult vírushelyzet miatt, jelenleg Skype-on tartom a tanácsadásokat

A CSOMAG ÁRA: 25 000 Ft (AAM)/megkezdett óra

Garanciát vállalok

Ha az első 30 percben jelzed, hogy a tanácsadás nem az amire számítottál, visszafizetem a tanácsadás árát.

Pár szó rólam

Szia Mia vagyok, Storytelling Fotográfus és Videográfus.

2011 óta foglalkoztat, hogy mi a jó közösségi média tartalom titka. 2016 óta pedig aktívan foglalkozom Instagram feedépítéssel és célom, hogy hitelesen, önazonosan tudj fellépni online, ha vizuális tartalmakról van szó és tisztán tudd közvetíteni a márkád életérzését.

Úgy gondolom, hogy a mai felgyorsult világban, ahol 3 másodperced van arra, hogy felkeltsd a hírfolyamban görgetők figyelmét, elengedhetetlen eszköz az Instagram feedépítés. Ez egy olyan része a vizuális tartalommarketing stratégiádnak, amivel fenn tudod tartani a közösséged érdeklődését és izgalommal fogják várni, mivel rukkolsz elő legközelebb.

Kinek ajánlom a tanácsadást és a közös munkát?

  • Aki felismerte, hogy a mai online térben igenis fontos és elengedhetetlen a minőség tartalom és megjelenés, legyen az kép, videó vagy épp egy esztétikus Instagram feed.
  • Akinek fontos az énmárkája, vállalkozása és fontos neki, hogy a közössége és ügyfelei különleges vizuális élményben részesüljenek, ha az Instagram oldalát nézik.
  • Aki hisz a nyílt és őszinte kommunikációban.
  • Akinek fontos a kapcsolat, a megfelelő kémia mikor tanácsadóval dolgozik együtt. Partnerként tekint rá, hisz tudja együtt valósítják meg a kreatív elképzeléseket.
  • Aki hajlandó tanulni, energiát belefektetni az Instagram feedjébe.
  • Aki elismeri, hogy szakértőre van szüksége, nyitott a tanácsokra, kreatív ötletekre és meglátásokra.

Nem Neked való ez a tanácsadás, ha

  • nem fontos számodra az Instagram megjelenésed és nem tartod fontosnak a vizuális tartalommarketinget.
  • ha inkább kifogást gyártasz miért nem foglalkozol az Instagram feededdel.
  • ha nem fogadod meg a tanácsaimat, hanem inkább kiskapukat keresel.