Instagram

Feedépítés &

Tartalomgyártás

Coaching, ahol te vagy a középpontban,

kézzel fogható segítséget kapsz és

felteheted a kérdéseid tabuk nélkül.

Készen állsz, hogy a következő szintre emeld

az Instagram jelenléted?

Nincs annál rosszabb

mint mikor van egy jó ötleted, szolgáltatásod vagy terméked, jelen vagy instán, pumpálod ki a tartalmakat szinte megállás nélkül, de olyan mintha senki nem látná a posztjaidat.

Érzed, hogy az Instagram egy szuper jó platform lehetne számodra – hisz ezért vágtál bele – szívesen építenél közösséget az énmárkád köré, vágysz arra, hogy kialakuljon egy kemény mag körülötted akik támogatnak és élvezik a tartalmaidat.

A baj csak az, hogy visszatart valami, nem akar összeállni a kép és az eddig próbálkozások sem hozták a kívánt eredményeket. A tartalmaiddal eddig nem sikerült kiépíteni egy közösséget és megmozgatni az embereket.

Vágysz az igényes megjelenésre, az esztétikus, izgalmas vizuális tartalmakra, amik megszólítják az embereket. Szuper lenne egy egységes feed, király preset vagy posztgrafika, ami a Te stílusodat tükrözi, amit nem akarsz lecserélni kéthetente valami újra, de valahogy nem találod, hogy mi lenne az igazi. Szükséged lenne valakire, aki külső szemlélőként, személyre szabott segítséget ad Neked és segít eligazodni az esztétika és a célzott tartalomgyártás területén.

Segíteni szeretnék Neked, mert nem kell, hogy a tartalomgyártás és a feedépítés fájdalmas folyamat legyen.

Szia, Mia vagyok és már gyerekkorom óta tartalomgyártással foglalkozom. A mindennapjaim kreativitással vannak átitatva, 2011 óta kutatom, vizsgálom és tesztelem, hogy mi a jó közösségi tartalom titka!

Ennek köszönhetően napi szinten tudok csodálatos énmárkáknak segíteni abban hogy vizualitással (fotó, esszencia videó, instagram feedépítés) kitűnjenek az online térben, hogy el tudják juttatni az üzenetüket a célközönségükhöz, ötletes, kreatív tartalmak által miközben egy erős, elkötelezett közösséget építenek.

Jól hangzik? Ez akár Te is lehetnél!

Hogyan tudlak segíteni?

Jelenleg három csomaggal várlak Téged.

4 ALKALMAS COACHING

Tökéletes azoknak, akik hosszútávra terveznek, nagyban gondolkodnak és maradandó eredményeket szeretnének elérni. Azoknak akik még esetleg az elején vannak a feedépítésnek és átfogó, személyre szabott tudásátadásra vágynak. Azoknak, akik már tapasztaltabbak de szeretnének megújulni vagy egy nagyobb projektben szeretnének segítséget kapni.

Mindenkinek aki szeretne maga mellé egy tapasztalt, kreatív szakembert akivel tud ötletelni, aki mellette áll a megvalósításban és végigkíséri a folyamaton.

A CSOMAG TARTALMA

 • ajándék 1 órás meeting egyeztetés céljából (átbeszéljünk pontosan mire van szükséged, mi a cél, miben kéred a segítségemet, mire fókuszálunk az elkövetkezendő időszakban)
 • 4 x 1 órás Zoom konzultáció (felhasználható maximum 6 héten belül)
 • minden konzultációról, visszanézhető videófelvétel készül
 • minden konzultáció után egy akció listát küldök számodra, ami tartalmazza azokat a pontokat amiket megbeszéltünk, így pontosan tudod mire kell fókuszálni az elkövetkezendő hétben
 • ajándék utánkövetés (a coaching után egy hónappal ismét összeülünk egy órás beszélgetésre, hogy megnézzük hogy haladtál, átbeszéljük az esetleges elakadásokat, hogy ezeket korrigálva tudj tovább haladni a megvalósításban)
 • 20% kedvezmény az egyedi feedtervezés csomagból, amennyiben Velem terveztetnéd az Instagram feeded

A csomag ára: 4 x 20.000 Ft (AAM)

1 ALKALMAS COACHING

Tökéletes azoknak, akiknek egy-két konkrét kérdésük van és már viszonylag tapasztaltabbak a tartalomgyártás és a feedépítés terén, de szükségük van egy külső szemlélőre akivel át tudják beszélni az elakadásokat, a legégetőbb kérdéseket és fel tudják tárni az esetleges hibákat, hogy azokat korrigálni lehessen.

A CSOMAG TARTALMA

 • előzetes kérdőív, ami pár kérdéssel segíti a felkészülést
 • 1 órás Zoom konzultáció
 • a konzultációról visszanézhető videófelvétel készül
 • a konzultáció után egy akció listát küldök számodra, ami tartalmazza azokat a pontokat amiket megbeszéltünk, így pontosan tudod mire kell fókuszálni az elkövetkezendő hetekben
 • ajándék utánkövetés (a coaching után egy hónappal ismét összeülünk egy 1 órás beszélgetésre, hogy megnézzük, hogy haladtál, átbeszéljük az esetleges elakadásokat, hogy ezeket korrigálva tudj tovább haladni a megvalósításban)

A csomag ára: 30.000 Ft (AAM)

EGYEDI FEEDTERVEZÉS

Tökéletes azoknak, akik szeretnék szakemberre bízni az Instagram oldaluk kinézetét és nem csak egyedi, hanem a márkájuk életérzését tükröző Instagram feedre vágynak.

A CSOMAG TARTALMA

 • kreatív meeting, ahol átbeszéljük a márkád alapjait és megtervezzük az álom feeded
 • feedtéma és posztgrafika
 • preset (mobilra és desktopra is)
 • highlight borítóképek
 • sztorigrafika (igény esetén)
 • matricacsomag (igény esetén)
 • 2 ingyenes változtatási lehetőség (további változtatás óradíj ellenében)
 • teljes körű segédanyag a használathoz
 • grafikák szerkeszthető módban történő átadása

A csomag ára: 42.000 Ft (AAM)

Garanciát vállalok

Ha az első konzultáció alkalmával az első 30 percben jelzed, hogy nem erre számítottál, visszafizetem a konzultáció árát.

Mások mondták a tanácsadásról

Kiemelném, hogy mennyire könnyű veled beszélgetni, egyik pillanatról a másikra elszaladt az az egy óra. Tetszett a safe space, hogy az Instagram képekkel kapcsolatos hiányosságaimat nyugodtan megoszthattam veled, következmények nélkül.


Vagyis voltak következmények, mégpedig a te szuper tanácsaid. Látszott, hogy munkát fektettél a felkészülésbe, utána néztél a legfontosabbnak: hogy mit képviselek és milyen értéket közvetítek. Ennek köszönhetően a tanácsadás igazán személyre szabottra sikeredett.

Juhász Anita

ONLINE TARTALOMMARKETINGES ÉS SZÖVEGÍRÓ

@anitajuhasz_freelancerlife

Mások mondták a tanácsadásról

Tetszett, hogy biztosítottál az elején arról, hogy bármilyen banális kérdést fel lehet tenni. 🙂 Izgatott voltam végig, mert úgy éreztem, hasznos infókat kapok, amiket magamba kell szippantanom, és végre választ kapok azokra a kérdésekre, amik a feedépítéssel kapcsolatban nyomasztottak.

Az tetszett leginkább, hogy segítettél rájönni, mi az ami nem tetszik a mostani feedemmel kapcsolatosan. Erre eddig nem volt időm, de ha lett volna időm, akkor sem biztos, hogy egyedül sikerült volna. Az is nagyon tetszett, hogy konkrét, kézzelfogható tippeket is mutattál, pl képszerkesztéssel kapcsolatban, nem te nyomkodtad a telefonomat, hanem végig irányítottad, hova kattintsak, így valóban én szerkesztettem egy képet. 🙂

Juhász Tünde

WEBDESIGNER

@tujudesign

Mások mondták a tanácsadásról

Végig nagyon jól éreztem magam, nagyon közvetlen, baráti hangulatú beszélgetésünk volt. Azt éreztem, hogy tényleg érdekel, amivel hozzád fordulok és tényleg segíteni szeretnél. Nagyon tetszett és jó volt látni, hogy készültél előre a válaszaim alapján, hogy leírtad a dolgokat, “vázlatot” készítettél, színekkel – ez nagyon jó szerintem!

Szerintem nagyon értékes dolog, hogy a szakmai nézőpontokon kívül elmondtad a saját, személyes véleményed, a saját példáiddal.

Hevesi Szandra

MARKETING SZÖVEGÍRÓ

@hevesiszandra

Amit a konzultációkról még tudni érdemes

TE VAGY A FÓKUSZBAN

Teljes mértékben személyre szabott élményben lesz részed a konzultáció alatt. A hangsúly azon van, hogy Neked mire van szükséged, mi mozdíthatná előre az Instagram jelenléted és hogyan fejlődhetsz a feedépítésben. Segítek, hogy megtaláld a stílusod, kiderítsük min csúszhatott el eddig a dolog, így közelebb kerülsz ahhoz a vizuális megjelenéshez és közösséghez, amire mindig is vágytál.

NINCS FELESLEGES RIZSA

Kézzel fogható segítséget kapsz tőlem, amit azonnal beépíthetsz az Instagram oldaladba. Nem kell kis anekdotákat hallgatnod, hanem pontosan azokat a kérdéseket fogjuk átbeszélni, amire Te a válaszokat keresed. Nincs mellébeszélés, nincs BS. Konkrétumok hangzanak el, gyakorlatias módon nézünk rá a feededre és csak rajtad áll, mit kezdesz ezzel a tudással.

SAFE SPACE, AZAZ NINCS HÜLYE KÉRDÉS

Ez az, amit mindig hangoztatok és nem csak a coaching alkalmával. Hiszek abban, hogy tanulni kérdezéssel lehet és nem ciki, ha még nem hallottál valamiről. Tabuk nélkül, őszintén teheted fel a kérdéseidet én pedig arra törekszem, hogy a lehető legjobb megoldást kapd.

Az időpont foglalás menete

Időpontot emailen keresztül tudsz foglalni az alábbiak szerint

4 ALKALMAS COACHING

 • Írj nekem egy e-mailt, aminek a tárgya “4 alkalmas coaching”
 • Írd le pár mondatban, hogy miért szeretnéd igénybe venni ezt a szolgáltatást (tényleg elég csak pár mondat, mert szóban úgyis beszélni fogunk)
 • Válaszként el fogom küldeni a linket az online időpontfoglalási rendszerhez, amiben Te ki tudod választani a Neked megfelelő időpontot az ajándék egyeztető meetingünkhöz
 • Ha minden rendben és passzolunk, akkor pedig ismét lesz lehetőséged, hogy befoglald a 4 alkalmas coachingot az elkövetkezendő hetekre

1 ALKALMAS COACHING

 • Írj nekem egy e-mailt, aminek a tárgya “1 alkalmas coaching”
 • Írd le pár mondatban, hogy miért szeretnéd igénybe venni ezt a szolgáltatást (tényleg elég csak pár mondat, mert az előzetes kérdőívben lesz lehetőséged bővebben kifejteni)
 • Válaszként el fogom küldeni az online időpontfoglalási rendszer linkjét, ami tartalmazza az előzetes kérdőívet is. Ennek kitöltése a foglalás feltétele. Ez a kérdőív lényegretörő kérdéseket tartalmaz felkészülés céljából, illetve itt ki tudod fejteni, hogy pontosan miben kéred a segítségemet. A kitöltés után, pedig ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb időpontot a coaching megtartására.

hello@miabate.com

Kinek ajánlom a tanácsadást és a közös munkát?

 • Aki felismerte, hogy a mai online térben igenis fontos és elengedhetetlen a minőség tartalom és megjelenés, legyen az kép, videó vagy épp egy esztétikus Instagram feed.
 • Akinek fontos az énmárkája, vállalkozása és fontos neki, hogy a közössége és ügyfelei különleges vizuális élményben részesüljenek, ha az Instagram oldalát nézik.
 • Aki hisz a nyílt és őszinte kommunikációban.
 • Akinek fontos a kapcsolat, a megfelelő kémia mikor tanácsadóval dolgozik együtt. Partnerként tekint rá, hisz tudja együtt valósítják meg a kreatív elképzeléseket.
 • Aki hajlandó tanulni, energiát belefektetni az Instagram feedjébe.
 • Aki elismeri, hogy szakértőre van szüksége, nyitott a tanácsokra, kreatív ötletekre és meglátásokra.

Nem Neked való ez a tanácsadás, ha

 • nem fontos számodra az Instagram megjelenésed és nem tartod fontosnak a vizuális tartalommarketinget.
 • ha inkább kifogást gyártasz miért nem foglalkozol az Instagram feededdel.
 • ha nem fogadod meg a tanácsaimat, hanem inkább kiskapukat keresel.
 • ha kizárólag rövidtávú sikerekre hajtasz és nem szeretnél elkötelezett közösséget kialakítani

Szeretnél hétről-hétre fejlődni az Instagrammal kapcsolatosan és megvalósító énmárkaépítőkkel körülvenni magad, akik inspirálnak?

Ha igen, akkor Neked való a Social Design Mentorprogram! A további részleteket itt találod: