Kreatív

Portréfotózás

Rád szabva

Nincs feszengés

A közös kreatív projektek alkalmával, mindig arra törekszem, hogy oldott, közvetlen legyen a hangulat. Hisz így a legjobb dolgozni, nem?


Nem kell fura pózokba gémberedned vagy olyat csinálni, amit alapból sosem tennél, teljesen önmagad lehetsz a fotózás alatt, felszabadult és természetes. Persze én végig ott vagyok és kisebb tanácsokkal látlak el, vezetlek végig, hogy a legjobb végeredmény születhessen.

Kreatív

Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit Te megálmodtál és együtt valami különlegeset alkossunk. Nagyon szeretek ötletelni, brainstormingolni, hogy miként adjuk vissza legjobban az énmárkád és a márkád értékeit, életérzését a fotókon keresztül. Így nem kell visszafognod magad, nyugodtan oszd meg velem a legmerészebb elképzeléseidet is!

Nincs futószalag effektus

Számomra nagyon fontos, hogy emberileg is kapcsolódjunk, hisz így tudlak megismerni Téged és márkádat jobban, ami hozzájárul ahhoz, hogy olyat tudjunk alkotni, amitől mindenkinek leesik az álla. Éppen ezért, szeretem rászánni az időt, hogy egy Kreatív Meeting keretein belül ezekről mind beszéljünk, megalkossuk együtt a kreatív koncepciót és a briefet. Nálam Te vagy a középpontban!

Csomag ajánlatok

Jelenleg 3 csomaggal várlak Téged, hogy megvalósítsuk a kreatív projektedet. Amennyiben szeretnél belevágni a közös munkába, ne habozz, kérj árajánlatot.

ESSENTIAL CSOMAG

1 órás fotózás

15 db retusált és szerkesztett képpel

CONTENT MASTER

2-2,5 órás fotózás

35-40 db retusált és szerkesztett képpel

CONTENT JUNKIE

4 óra fotózás

90-120 db retusált és szerkesztett képpel

Mások mondták a közös fotózásról

A közös munka Miával eszméletlen jó volt. Pontossága és professzionalizmusa mellett, nagyon figyelt az összes kreatív részletre és nekem is segített, hogy a képeim tényleg olyanok legyenek, amiket a kampányomhoz szeretnék. A hajam, rúzsom igazításán át az outfitem toppon tartásán keresztül, Mia egy felejthetetlen élménnyé varázsolta a fotózást.

Sue B. Zimmerman

Leading Instagram Expert | @theinstagramexpert

Mások mondták a közös fotózásról

Nagyon jól éreztem magam, hamar felszabadultam. Pont annyi instrukciót kaptam, amennyire szükségem volt. Nem éreztem úgy, hogy más irányít, inkább segítségnek éltem meg és ez szuper. Nagyon figyeltél arra, hogy én távozzak elégedetten a fotózásról, ne te (bár remélem te is). Jól felkészültél, pörgős volt. Az különösen tetszett, hogy meg is mutattad közben a képeket. Ráadásul nagyon gyorsan elkészültek a képek.

Bitay Andi

@andibitay | www.maisonblog.hu

Mások mondták a közös fotózásról

Miában, a fotósban tudod, mi a jó? Ő nem fényképeket készít – ezért görcsösen igyekszel pózolni – hanem az életedet fotózza le. Ott van körülötted és a lehető legjobb pillanataidat igyekszik megörökíteni, minden hamisság nélkül. Imádtam ezt a napot!

Petkesné Lami Bakos Györgyi

Lami Painting Art Gallery

Munkáim

Kattints arra amit nagyobb méretben szeretnél megnézni.