Vizuális Történetmesélés

Esszencia Videó Neked és a közösségednek

Koncentrált Érzelembomba

Az esszencia videók lényege, hogy pár perces zenés felvétel formájában adja át az énmárkád és a márkád életérzését, üzenetét méghozzá egy olyan formában, ami magával ragadja a nézőt.

Őszintén, szavak nélkül meséli el és hitelesen mutatja be a történeted.

Tökéletes figyelemfelkeltő eszköz a mai világban, ahol a koncentrálóképesség időtartama alacsony és a figyelmet megragadni nehéz. Ezzel megállásra késztetheted a hírfolyamban görgetőket és felhívhatod a figyelmüket az üzenetedre.

Természetesség

A közös kreatív projektek alkalmával, mindig arra törekszem, hogy oldott, közvetlen legyen a hangulat. Hisz így a legjobb dolgozni, nem? 🙂

Nem kell fura pózokba gémberedned vagy olyat csinálni, amit alapból sosem tennél, teljesen önmagad lehetsz a forgatás alatt, felszabadult és természetes. Legtöbbször még azt sem tudod, hogy épp megy e

a felvétel vagy sem, de ez a szépsége, hisz így biztos nem pózolsz a kamerának, minden mozzanatod Téged tükröz.

Persze én végig ott vagyok és kisebb tanácsokkal látlak el, vezetlek végig, hogy a legjobb végeredmény születhessen.

Nincs futószalag effektus

Számomra nagyon fontos, hogy emberileg is kapcsolódjunk, hisz így tudlak megismerni Téged és márkádat jobban, ami hozzájárul ahhoz, hogy olyat tudjunk alkotni, amitől mindenkinek leesik az álla.

Éppen ezért, szeretem rászánni az időt, hogy egy Kreatív Meeting keretein belül ezekről mind beszéljünk, megalkossuk együtt a kreatív koncepciót és a briefet. Nálam Te vagy a középpontban!

Esszencia Videó Csomag

Jelenleg egy ‘a la carte’ csomaggal várlak Téged, hogy megvalósítsuk a kreatív projektedet. Ennek lényege, hogy az alapcsomagon felül Te válogatod össze, hogy pontosan mire van szükséged.

Amennyiben szeretnél belevágni a közös munkába, ne habozz, kérj árajánlatot.

Dana Esszencia Videó

Egyedné Anna | Dana Ékszer